Problem with for sale. section.

J

James M

Registered
5 Feb 2017
57
5
61
Essex
Hi All,
Wonder if anyone can help me. I have tried to place an advert in the for sale section, I have described what I am selling, price etc but every time I submit the ad I get the message you must create a sale.

Many Thanks Alan.
 
wandgrudd

wandgrudd

Registered
24 Oct 2009
305
16
....
did you add a picture?
 
Rhinochugger

Rhinochugger

Retired Oik
27 Oct 2009
24,977
479
North West Norfolk
I haven't ever done this, but I remember somebody saying something about a box top right for the price - 'tis a newish feature :nod::nod:
 
J

James M

Registered
5 Feb 2017
57
5
61
Essex
I haven't ever done this, but I remember somebody saying something about a box top right for the price - 'tis a newish feature :nod::nod:
Thank you Rhinochugger, i’ll give it a try.
Regards Alan.
 
J

James M

Registered
5 Feb 2017
57
5
61
Essex
Hi all, more puzzled now, have put price in box, ticked item for sale box etc, now getting message I must set a price which I have done.
 
PhilP

PhilP

G Scale, 7/8th's, Electronics
5 Jun 2013
23,184
407
Tamworth, Staffs.
Hi all, more puzzled now, have put price in box, ticked item for sale box etc, now getting message I must set a price which I have done.
Did you put the price in the box towards the bottom of the screen? - I had to scroll-down to get to this.

PS MODS: Please delete my item for sale, I can no longer find it! ;)
 
J

James M

Registered
5 Feb 2017
57
5
61
Essex
Hi PhilP, done that still no luck.
Thanks Alan.
 
ebay mike

ebay mike

Registered
6 Dec 2011
2,416
174
Norfolk
If you try to have more than one item in the listing there is no provision for more than one price, Are we supposed to put the total in the box, or just the one, or the postage cost as has recently been done? The layout of the posting has a 'buy now' button which if working could cause problems if the value box is not correct. The previous format was much less restrictive.

I note Phil's LGB collection does not have a price or buy now flag at the top right. ????????????????
 
Last edited:
Phil

Phil

Trains, Just Trains.
25 Oct 2009
4,640
0
23
Oldham, Manchester.
i did have this problem, but i just assumed id just done something wrong, then the post i'd created got moved from the section i managed to post it in....
 
Rhinochugger

Rhinochugger

Retired Oik
27 Oct 2009
24,977
479
North West Norfolk
Did you put the price in the box towards the bottom of the screen? - I had to scroll-down to get to this.

PS MODS: Please delete my item for sale, I can no longer find it! ;)
Oh no chance - it's there for life :devil: :devil: well, at least until the ribald comments run out ;););)
 
Zerogee

Zerogee

Clencher's Bogleman
25 Oct 2009
16,713
152
North Essex
If you try to have more than one item in the listing there is no provision for more than one price, Are we supposed to put the total in the box, or just the one, or the postage cost as has recently been done? The layout of the posting has a 'buy now' button which if working could cause problems if the value box is not correct. The previous format was much less restrictive.

I note Phil's LGB collection does not have a price or buy now flag at the top right. ????????????????
I must say that I couldn't see any real problems with the old "free form" system of posting things for sale, either. Sure, now and then people posted stuff there without reading the (pretty simple) rules first - for example not including a photo, or a price - but they were usually corrected very quickly by Mods or other members when that happened, and no harm was done.
I can't help feeling that the new system - which I admit I haven't tried to use yet - is really a "solution" to a problem that didn't actually exist.....? :wondering:

Jon.
 
PhilP

PhilP

G Scale, 7/8th's, Electronics
5 Jun 2013
23,184
407
Tamworth, Staffs.
I agree, but when Paul updated the software, this improvement was (I assume) another 'unintended consequence'?
 
Administrator

Administrator

Administrator
Staff member
GSC Moderator
Guys, I'm not seeing any issues with the sales section, works perfectly and very easy to use.
 
J

James M

Registered
5 Feb 2017
57
5
61
Essex
Guys, I'm not seeing any issues with the sales section, works perfectly and very easy to use.
Hi,
I wish that were true, despite repeated attempts it still will not accept my ad. I have checked it over and over again.
Regards Alan.
 
Administrator

Administrator

Administrator
Staff member
GSC Moderator
Hi,
I wish that were true, despite repeated attempts it still will not accept my ad. I have checked it over and over again.
Regards Alan.
Hi Alan

Ok fill in the fields and screen print the page and message it to me, or email it to me paul@issl.co.uk

Paul
 
John S

John S

Registered
5 Nov 2017
648
126
Exeter, Devon, UK
James is using an Apple with iOS and Mobile Safari 12.1.1, wonder if this combination is totally compatible with the Forum Software?
 
ebay mike

ebay mike

Registered
6 Dec 2011
2,416
174
Norfolk
James is using an Apple with iOS and Mobile Safari 12.1.1, wonder if this combination is totally compatible with the Forum Software?
I was having the same problems as James a few nights ago. For some unknown reason everything worked OK today. I'm on winders 10 and edge if anyone's interested.