Märklin CS3 update 2.3.1(8) & LGB lokicons

phils2um

Phil S
11 Sep 2015
908
365
Ann Arbor, Michigan
Country
United-States
Country flag
I updated my CS3 yesterday to the latest release, 2.3.1(8). All but two of my LGB locos lost the links to their display icons. Märklin created a new "LGB" sub-folder in the lokicons folder. The additional folder level broke the links. It took me awhile to find and re-establish all the icons. I should note that icons (pics) I had uploaded myself for decoder equipped wagons and my two stations were unaffected.
 

andyspencer

Registered
30 Oct 2009
1,109
7
West Midlands
Country flag
Hi Phil,

Did you have to manually reselect all the the ikons for each loco?
 

phils2um

Phil S
11 Sep 2015
908
365
Ann Arbor, Michigan
Country
United-States
Country flag
Hi Phil,

Did you have to manually reselect all the the ikons for each loco?
Yes, except for two that for what ever reason were not moved by Märklin into the LGB sub-directory. Also the pic for the green Ge 6/6 II is not there. At least I could not find it. The upgrade replaced the LGB pic with the icon for a green SBB Re 6/6.
 
Last edited:

phils2um

Phil S
11 Sep 2015
908
365
Ann Arbor, Michigan
Country
United-States
Country flag
Just went to check what two locos stayed in the original Icons file. Another update was just released!
 

phils2um

Phil S
11 Sep 2015
908
365
Ann Arbor, Michigan
Country
United-States
Country flag
The update released today is only a firmware update that will apply to mSD and mLD lokdecoders. All my replaced icons are still there!
 
Last edited: